Prodaja stana u Zagrebu

Opis stana
Grad: Zagreb
Adresa: Bleiweisova 17
Kat: 2.
Ukupna površina: 39,45 m²
Broj soba: 2
Cijena: 79.000 €
Kontakt: 098/261-275
Prodaje se dvosoban stan u Zagrebu, općina Črnomerec, ulica Bleiweissova 17. Stan se nalazi u stambenoj zgradi u mirnom kvartu, na drugom katu od ukupno 5. Zgrada je opremljena dizalom. Stan ima etažno plinsko grijanje, orijentiran je prema jugu. Površina stana je 37,01 m², a stanu pripada i spremište površine 2,44 m² (ukupno 39,45 m²). Zgrada je sagrađena 2003. godine i etažirana je. Cijena stana: 79.000 EUR. Vlasništvo 1/1, vlasnički list je bez bilo kakvih tereta.

Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, sobe, kupaonice, ostave i balkona. Kuhinja je potpuno opremljena. Svi kuhinjski elementi, po mjeri izrađeni ormari i police (u predsoblju, dnevnom boravku i sobi) i krevet uključeni su u cijenu stana.

Stan se nalazi u području zelene parkirne zone (III zona). Pred zgradom i u susjednim ulicama brojna su javna parkirna mjesta. Slobodno parkirno mjesto najčešće se lako nalazi i pred samim ulazom u zgradu. Zgrada posjeduje i parking s rampom, zajednički za sve stanare. Automobilom se brzo dolazi do glavnih gradskih prometnica (Selska, Ilica). Najbliža tramvajska stanica nalazi se u Ilici (na križanju sa Slovenskom ulicom), od stana je udaljena 200 m. Pješke se Ilicom dolazi do Trga Bana Jelačića za 20 minuta.
Fotografije
prodaja stanova zagreb prodaja stanova zagreb prodaja stanova zagreb
prodaja stanova zagreb prodaja stanova zagreb prodaja stanova zagreb
Detaljni prikaz stana
Prikaz stana možete pogledati i AutoCAD-om (klikni za download): 3D AutoCAD prikaz
Namještaj u stanu na prikazu ne odgovara u potpunosti trenutnoj situaciji u stanu (stari razmještaj namještaja).
stan Bleiweisova 17
Lokacija stana na mapi Zagreba
Lokacija stana na mapi označena je crvenom oznakom. Mapu možete po volji pomicati i zumirati te odabrati vrstu prikaza (kartu, satelitsku snimku ili kombinirani prikaz).